Antalya Yeme İçme Mekanları



  Antalyalılar yer açın mekanlarınızı keşfetmeye geliyoruz! Ee biz Antalya'ya geldik dediğin yerleri gezdik ama hangi mekanlara gideceğiz? Nerede ne yiyebiliriz? Hangi güzel müzikler eşliğinde, damak tadımızı büyüleyebiliriz ? sorularınızı duyar gibiyim. Daha yüksek sesle söylediniz varsayalım o zaman başlıyorum. Hazır mısınız?

  7 Mehmet Restaurant
Konyaaltı sahiline yakın, Hillside Su Otel'in kuzey tarafında bulunan açık, kapalı alanıyla, uygun fiyat ve zengin, kendine yakışan menüsüyle gitmeniz gereken bir yer. Benim belli aralıklarla gittiğim, kendime ödül olarak saydığım yer. İç pilavlı tandırı denemenizi öneririm. Vedat Milor'un programını izleyip daha gurme tarzıyla bilgi edinebilirsiniz.





  Lara Balık Evi
Konyaaltı Kent Meydanı alanında bulunan, deniz manzarası eşliğinde, taptaze ürünlerle yapılmış meze, salatalarını ve karidesi denemeden kalkmayın oradan sakın. :D Balıkları iyi. Servis güzel. Gün batımında gitmeniz iyi olur şahsen ben o vakitlerde orada olmayı çok seviyorum. Fiyatları ortalamanın üstünde sayılır.



  Arma Restaurant
Kaleiçi Yat Limanı alanında, beyaz renkte, yazları denize atlayacağınız, güzel menüsüyle kendinizi şımartacağınız tatlı mı tatlı mekan. Muhakkak gidin vallahi gitmezseniz kaçırırsınız bende üzülürüm. Manzarası zaten etkileyici, o manzarada doyduğunuzu da anlamazsınız. :D Keyifli dakikalar sizlerin olsun.



  Mermerli Restaurant
Yine Kaleiçi'nde, Karaalioğlu Parkı tarafında tepede bulunan mekan. Kaleiçi, deniz, dağ manzarasıyla, değişik fotoğraflar çekeceğiniz mekan. Fiyatlar uygun, servis, güleryüz muhteşem. Kaleiçi sokaklarını gezip, tekne turunu yaptıktan sonra ister çay, kahve içer isterseniz manzarayı izlerken ızgaranızı afiyetle yiyebilirsiniz. Gitmekten bıkmıyorum bağımlısıyım. Buradan selamlar. :D
















Kolcuoğlu Restaurant
Konyaaltı sahilinde Corner Park Otel'in altında bulunan, deniz manzarası eşliğinde tatlı, sade bir mekan. Sahibi adanalı olup, Adana'ya özgü kebap ve ızgaralarını deneyin lütfen. Güzel dakikalar geçirebileceğiniz tavsiye bir mekan. Bitirebilirim derseniz metrelik adana kebabını yemeden kalkmayın.



  Hilmi Kokoreç
Konyaaltı kent meydanı girişinde bulunan kokoreç severler mekanıdır kendisi. Gayet başarılıdır. Akşam, acıktım derseniz gideceğiniz güzel mekan.




















  Ramiz Grill House
Konyaaltı kuşkavağı mahallesinde bulunan, mis deniz havası, ucuz, inanılmaz sunumla karşınızda Ramiz Grill arkadaşlar. Çok tatlı... yüzdükten sonra gelip midenize ödül verebilirsiniz. Diyette değilseniz ama olsanız da olur. :D
















  
 Castle Cafe & Bistro;
Kaleiçi hıdırlık sokakta; Kale'nin dibinde bulunan yazları serin, bardakları buzlu, güzel manzaralı mekanım diyebilirim. Kahvaltı yapmak, serinlemek, kafa dinlemek için mükemmel. Kaleiçi'nde değerlendireceğiniz yerlerden bir tanesi olabilir.












  Khoffner Bar
Lara şirinyalı mahallesinde mekanlar bölgesinde, güzel dekorasyonuyla, el yapımı içecekleriyle ünlü meşhur mekan. Sizlere şiddetle tavsiye ediyorum. Bir kaç şubesi de mevcuttur.





Jolly Joker
Lara Barut Otel yakınında Starbucks üstündedir. Çeşitli konserler ve canlı müzik anlatılmaz yaşanır. Tatilinizi yaparken bir akşamda buraya uğrayıp eğlenmeniz tatilinize bir hoşluk katacaktır.




Bunların yanında tabii bildiğiniz ünlü marka mekanlarını da Konyaaltı ve Lara gibi güzel yerlerde şubelerine gidip dinlenebilir, eğlenebilir, karnınızı doyurabilir, kahvenizi içebilirsiniz. Listelediğim ve deneyimlediğim bu mekanlara gidip deneyim ve fikirlerinizi yorumda paylaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz konuları iletip bilgi alabilirsiniz. Şimdilik bu kadar. Görüşmek üzere sayın okuyucularım. :D


















You Might Also Like

0 yorum

En Çok Okunanlar

Bodrum En İyi Sahilleri

  Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar? Yaz yaklaşıyor, insanın da içi kıpır kıpır oluyor tabii. Size Bodrum'un televizyonlarda anlatıla...