Antalya Otelleri



  Merhabalar, bu yazımda sizlere Antalya'ya geldiğinizde hangi otelde kalabiliriz, otel nasıldır gibi sorularınızı aydınlatmaya çalışacağım. Herkesin tatil anlayışı farklı olduğu gibi bütçesi de farklıdır. Her bütçeye göre çalıştığım otellerden ve duyduklarımdan sizlere tavsiye vereceğim. Umarım işinize yarar. 
  Öncelikle bir yere tatile gitmeden önce internetten araştırma yapmanız ya da benim tanıtan, bilgi veren blogları da okumanız faydalı olacaktır. O şehirde gezilecek yerler, yeme içme mekanları, otelleri, fiyatları araştırın. Daha sonra kendinize notlar alın nereleri gezeceğim, hangi mekanlarda oturacağım, hangi tarihi eserleri görmek istiyorum diye. Ve sıra otele geldi. Oteli arayarak fiyat alabilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz. İsterseniz otel fiyatını daha ucuza getirmek isterseniz o otelin çalıştığı seyahat acentalarından rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bana sorarsanız acentadan rezervasyon yaptırmanız daha iyi ve güvenilir olur. Zor bir şey değil arayarak çok kolay işinizi yapabilirsiniz. Hem seyahate yakın olmadık bir durum çıkarsa, ertelemek ya da koşullara göre paranızı geri alabilirsiniz. Ama oteli arayarak yaparsanız; otel sizden kapora alacak ve iptal etmek istediğinizde o paranızı vermeyecektir. Çünkü o yoğunlukta otel belki o tarihte sizin odanızı satacaktı yani o yüzden ödemeyi geri vermez. Mesela acenta rezervasyonuyla otele gittiniz diyelim, odanızı, ortamı, yemekleri beğenmediniz anlatıldığı gibi değil gerçekten, mantıklı bir şekilde probleminiz olursa, resepsiyona giderek acentanızla konuşmak istediğinizi, şikayetlerinizi söylerseniz fark ödeyerek ya başka otele ya da o otelde daha iyi bir koşulda oda değişimine sahip olabilirsiniz. Yani acenta kanallarıyla rezervasyon ve tatil almak her zaman iyidir. Size öneririm. Tabii ki herkesin görüşü başkadır. Şimdi gelelim Antalya otellerine göz atmaya. :D

Maxx Royal Belek Golf  ve Kemer Resort
Belek ve Kemer olmak üzere iki oteli vardır. Fiyatları yüksektir ama gerçekten tatil yaparsınız. ''Hizmette sınır yoktur''  ilkesini Türkiye de ilk defa sunan oteldir gerçekten. Sınır yok. Sahilde siz güneşlenirken bir görevli gelip tuzlu suyla ellediğiniz, kirlenen gözlüğünüzü silmek için dolaşır. Bu bir örnekti sadece. :D Fiyatını gücü yetenlerin muhakkak hizmet alması gereken bir otel.


Maxx Royal Belek

Maxx Royal Kemer




  Rixos Otelleri
Herkesin bildiği zincir otel. Her şehirde bulabileceğiniz, yıllardır hizmeti oturmuş güzel oteller zinciri. Fiyatlarını, otellerini internetten bakabilirsiniz.


Rixos Land of Legend






Rixos Tekirova 
  Delphin Otelleri
Bilinen zincirler arasında yer almaktadır. Antalya Kundu bölgesinde kalmak isterseniz önerebileceğim oteller arasındadır. Gerçekten başarılıdır. Yemeklerinin güzel olduğunu söyleyebilirim. Fiyatları uygun yani erken rezervasyon da yaptırabilirsiniz. Kendinize göre araştırma yapabilirsiniz.









  Granada Luxury Belek
Belekte bulunan, güzel mimarisi ile iyi hizmet almak için önerebileceğim bir otel. İnternetten araştırabilirsiniz.









  Kimeros Park Holiday Village
Kemer'in Göynük beldesinde bulunmaktadır. Çocuklarınızla iyi vakit geçirebileceğiniz güzel bir otel. Orada çalışan arkadaşlarımdan tavsiye.







  Rubi Platinum Spa Resort
Alanya bölgesinde bulunan üst sınıf oteldir. Çok methini duydum. Fiyatları biraz yüksek gelebilir ama değer bence. Tanıdığım bir ağabeyim burada departman müdürü olarak çalışmaktadır. Selamlar. :D İnşallah ben de bir gün orada tatil yapar ya da çalışma imkanı bulurum. İnternetten inceleyebilirsiniz. Balayınızda gitmenizi öneririm.














  Crystal Otelleri
Antalya'nın önde gelen zincirleri arasındadır. Turizme katkısı çok olan bu zincirin otellerini de şiddetle öneriyorum. :D çünkü biliyorum verdiği hizmetleri. Pişman olmazsınız. Fiyatları normal ve hakediyor. Güleryüzlü çalışanlarıyla sizleri mutlu etmeyi amaçlamaktadır. 











  Olympos Tatilya Pansiyon
Antalya tatilinizde Olympos'a uğrarsanız önerebileceğim pek adı bilinmeyen bu pansiyon. Aile işletmesi, güleryüz, temizlik, uygun fiyatla muhteşem yer. Sabah ve akşam açık büfe yemek veriyorlar. Bahçesinde ki çardaklarda oturup sıcak içeceklerinizi içip, temiz havayı içinize çekmek anlatılamaz. Başka bilindik olan pansiyonlar da var ama siz sakinlik ve köy yaşamının içinde tatil yapmak isterseniz bu pansiyona ulaşmalısınız.








  Trend Park Otel
Konyaaltı sahilinde, 5M migros, minicity, akvaryum gibi yerlere çok yakın, yürüme mesafesinde bulunmakta, sahile 50 adım. Merkezde kalmak istiyorsanız sizin için muhteşem otel. Oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren şirin otel. Sahibi olsun, çalışanları olsun çok yardımsever ve güleryüzlüdür. Her konuda yardımcı olmaya çalışacaklardır. Yeni otel olduğu için odaları güzel ve ferahtır. Kahvaltısı açık büfe şeklinde olup yeterlidir. Bulunduğu bölgede üst segmenttir. 3 yıldızı vardır. Hepinize tavsiye ediyorum. Fiyatlarını internetten kolayca ulaşabilirsiniz.


LOBBY










  Ramada Plaza Antalya
Antalya merkezde, Kaleiçine yakın, konumu güzel otel. Merkezde kalmak tanıdığınız bir markada konaklamak isterseniz sizin için mükemmel olur.








  Sizlere tavsiyede bulunabileceğim oteller bunlardır. Hangisinde kalacağınız konusunda sizlere verdiğim öneriler faydalı olmuştur umarım. Bilmediğim bir otel hakkında sizlere öneride bulunmadım iyi olduğunu bildiğim ve duyduğum güvenilir kaynaklardan bilgi verdim. Sorularınız olursa yorumda bekliyorum. Yazımı beğenmeyi unutmayın lütfen. Başka bir yazımda görüşmek üzere. :D 

You Might Also Like

0 yorum

En Çok Okunanlar

Bodrum En İyi Sahilleri

  Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar? Yaz yaklaşıyor, insanın da içi kıpır kıpır oluyor tabii. Size Bodrum'un televizyonlarda anlatıla...