Kuşadası Otelleri



  Merhaba, bu yazımda sizlere Kuşadası'na geldiğinizde hangi otellerde kalabileceğinizi ve hizmetlerinin nasıl olduğunu anlatacağım.

  Kuşadası tatilinizi yaparken en iyi şekilde hizmet almakta tatilinizin daha unutulmaz olmasını sağlayacaktır. Otellerin en önemli amaçları arasında, evlerinden uzak kalan misafirlerine kendi evlerinde olduğunu hissettirmektir. Hepimizde zaten bu duyguyu aramaz mıyız. Buyurun o zaman başlayalım.



  Pine Bay Holiday Resort
Çok iyi bildiğim bu otel gerçekten güzeldir. Arazi bakımından Ege bölgesinin en büyük otellerindendir. Benim için unutulmaz anılara sahiptir. Bayraklıdede mevkii de bulunur. Adından da anlaşılacağı gibi çam ağaçlarının arasında yer alır, kendi koyuna sahiptir. İçinde zeytin,portakal bahçeleri de vardır. 653 odasıyla, güzel yemekleriyle, eğlenceli aktiviteleriyle sizleri beklemektedir. Kapısının önünden geçen dolmuşlarla şehir merkezine 5 dakikada ulaşabilirsiniz. Fiyatlarını internetten bakabilirsiniz.

















  Ramada Resort Golf  Kuşadası
Türkmen mahallesinde bulunur. Açılalı çok olmamıştır, yeni otel. Kuşadası'nda yaşarken çok düşünürdüm, bu güzel memlekette neden Ramada markası yok diye. Ama artık var açılması bana göre iyi olmuş bir olaydır. :D Almanya da yaşayan akrabalarım yıllardır Kuşadası'na gelirler. Şaşmadıkları oteli bırakıp geçen yaz Ramada otelinde konakladılar. İşte Kuşadası'na açıldığı bu yüzden iyi oldu. Bilinen markalar, güvenilir olması sebebiyle turizm şehirlerinin hepsinde bulunmalıdır bana göre. Tavsiye etmeme gerek yok zaten iyi hizmet... :D Golf sahası yapmasıyla da beni gerçekten etkiledi, bu şehre de golf için turist çekmesi ümidiyle.





Golf Sahası





Night Show
  Ephesia Holiday Beach Club
Kuşadası güneyinde Yavansu mahallesinde bulunur. Tatil köyü olarak Kuşadası'nın ilk sıralarında yer alır. Ben 3 kere gitmiş biri olarak tavsiye ederim. Yemekleri güzeldir. Sahili kum. Alman akrabalarım da yıllarca bu otele geldiler. Onlar da seviyorlar bu oteli. Fiyatlarını internetten bakabilirsiniz. Çocuklarınız varsa bu otel size göre.


Sunset Restaurant






Aile Odası

Gastronomi
  Sentido Marina Suites
Türkmen mahallesinde, Marina AVM  yakınında bulunan Kuşadası'na yeni kazandırılmış Paloma zincirinin bir oteli. İnternette görüp, inceleyince içim gitti. Hemen gidip tatil yapma isteğim oluştu. İnşallah yazın sonlarına doğru gidip test edeceğim. Sizlerle paylaşırım. Yetişkin otelidir. 72 odasıyla, şirinliğiyle bizleri beklemektedir. Görmeden tavsiye ediyorum bana güvenin. Turizmci bakışıyla söylüyorum. :D 











  Amara Sealight Elite Kuşadası
Amara zincir otellerinin 2015 yılında Kuşadası'na kazandırdığı, yavansu bölgesinde bulunan, güzel otel. Bilinen Amara hizmetiyle tatilinizi en iyi şekilde geçirmek isterseniz yine önerdiğim bir oteldir. Bu otelde çalışan ve yıllardır oraya emek veren en yakın dostuma selamlar. O orada çalışıyorsa, orası kalitelidir. :D Fiyat ve bilgilerine internetten ulaşabilirsiniz.













  Alkoçlar Adakule Kuşadası
Bayraklıdede mahallesinde, falezin üst kısmına konumlandırılmış, güzel oteldir. 5 yıldız hizmet kalitesiyle sizleri bekler. Bilmeyeniniz yoktur bu zinciri, Hülya Koçyiğit'in damadının otelleridir. Fiyatlarını internetten bakabilirsiniz.








  Double Tree By Hilton Hotel
Şehir merkezinde, Marina'ya çok yakındır. Pine Bay Holiday Resort'un sahibinin Kuşadası'na kazandırdığı, bilinen kalitesiyle Hilton. Bu marka oteli anlatmaya gerek duymuyorum çünkü bilinen Hilton kalitesi. İsterseniz tatilinizde burayı seçersiniz. :D




Türk Hamamı






   Charisma De Lüxe Kuşadası
Türkmen mahallesinde bulunan Kuşadası'nın köklü otellerindendir. 5 yıldızlı, iyi hizmetiyle, manzarasıyla tercih edilmektedir. Fiyatları internetten bakabilirsiniz.









  
  Kuşadası'na gelmeden önce bu yazımdakileri okuyup, araştırıp otelinizi seçebilirsiniz. Umarım faydalı olabilmişimdir. Kuşadası kendi güzelliği kadar otellerinin de güzelliğiyle bambaşkadır. Yorumlarınızı bekliyorum. Görüşmek üzere. Hoşçakalın. :D 

You Might Also Like

0 yorum

En Çok Okunanlar

Bodrum En İyi Sahilleri

  Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar? Yaz yaklaşıyor, insanın da içi kıpır kıpır oluyor tabii. Size Bodrum'un televizyonlarda anlatıla...