Denizli Otelleri ve Alışveriş



  Merhaba, bir önceki yazımda sizlere Denizli ilinin gezilecek yerlerini tanıtmıştım. Bu yazımda da ne alınabilir, ne yenmesi gerekir, nerede kalınır gibi bilgileri aktaracağım. 


  
  Denizli, ege yemek kültürüne değer katmış bir yerdir. Gittiğinizde tirit, denizli kebabı, darı ekmeği, börülce çorbası, patlıcanlı gözleme tadabilirsiniz. Denizli kaleiçi çarşısından değişik hediyelikler alabilirsiniz. Bunun yanında Denizli tekstil ürünleriyle meşhur biliyorsunuz ve ucuz oluyor orada. Nevresim takımları, havlular, çeyiz malzemeleri, bornoz gibi ürünlerinden ucuza temin edebilirsiniz. Gece hayatını sevenler için de birçok bar bulunmakta Black Jack Bar en ünlüsüdür. Gelelim konaklayabileceğiniz iyi otellerine.

  Anemon Denizli
Bilinen kalitesiyle, rahatça gidebileceğiniz otel. Merkeze 3, Pamukkale'ye 20 km uzaklıktadır. 






  Şiir Butik Hotel
Denizli merkezde bulunan butik tarz, şirin otel. Puanı gerçekten çok yüksek. Gitmek için bile bir sebeptir. Fiyatlarını internetten bakabilirsiniz. 







  Doğa Thermal Otel 
Karahayıt mahallesi, Pamukkale de bulunur. 120 odasıyla, tam pansiyon konaklayabilir, kaplıcalarda vakit geçirebilirsiniz.









  Dedeman Park Denizli
Karşıyaka Mahallesi merkezde bulunur. Dedeman gibi bildiğim bir hizmette konaklayayım derseniz size göre.








  Richmond Pamukkale Thermal Hotel
Karahayıt mahallesinde bulunan 5 yıldızlı otel. Tavsiye ederim. Richmond markası iyidir. Kaplıca ve spa alanında keyfinize bakın. :D











  Tripolis Hotel
Kale mahallesi, Pamukkale/ Denizli. 4 yıldızlı bir oteldir. Fiyatlarını internetten bakabilirsiniz.








  Alida Hotel Denizli
Pamukkalede bulunan 4 yıldızlı otel. Puanı yüksek olan bu otel iyi hizmetiyle sizleri beklemektedir. Hierapolis Antik Kenti'ne  200 m uzaklıktadır. Fiyatlarını internetten bakabilirsiniz.






  Nort Point Denizli
Fevzi Çakmak Bulvarında bulunmaktadır. Şehir oteli olup, 4 yıldızlıdır. 








  Denizli ziyaretinizde nerede kalırım diye düşünmeyin. Vermiş olduğum oteller umarım faydalı olmuştur. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Hoşçakalın. :D

You Might Also Like

0 yorum

En Çok Okunanlar

Bodrum En İyi Sahilleri

  Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar? Yaz yaklaşıyor, insanın da içi kıpır kıpır oluyor tabii. Size Bodrum'un televizyonlarda anlatıla...